Realizacija apliciranih projekata Općine Tounj na natječaje ministarstva i Republike Hrvatske Europskih fondova 2016. god.

Vijesti

DOBIVENA SREDSTVA SU ZA TRI PROJEKTA :

1. IZGRADNJA DJEČJEG IGRALIŠTA U ZDENCU u iznosu od 70 .000,00 kn odnosno 75 % vrijednosti projekta sudjeluje Ministarstvo graditeljstva RH a općina Tounj sudjeluje sa 25% iz svog proračuna tako da ukupna vrijednost projekta nakon postupka javne nabave će iznositi oko 90.000,00 kn s Pdv-om. Postupak javne nabave u tijeku.

2. IZRADA STRATEGIJE UKUPNOG RAZVOJA OPĆINE TOUNJ U 100% iznosu od EU fondova u visini 80.000,00 kn. Strategiju izradila tvrtka ADRIA BONUS IZ Poreča.

3. IZGRADNJA NADSTREŠNICE ISPRED AMBULANTE, ZUBNE ORDINACIJE I OPĆINE u iznosu od 75 % ( 50.000,00 kn ) dobivena od MINISTARSTAVA REGIONALNOG RAZVOJA I EU FONDOVA i oko 25 % iz proračuna općine i vrijednost projekta je 69.952 0,00 kn sa PDV-om. Radovi su završeni u potpunosti koje je izvela tvrtka „DOM Konzalting d.o.o.Vrbovsko a nadzor je izvela tvrtka GIM GRAĐENJE iz ZAGREBA.

 

Čekaju se objave natječaji za velike projekte do 10 miliona kuna za vodovod Brletići –Kukača- Kamenica. i uređenje te proširenje nerazvrstanih cesta , nove led rasvjete u Tounju dužine oko 5 km vrijednosti do 10 miliona kuna uz desetak projekata u pripremi. Za ova dva navedena projekta sve je u potpunosti 100% pripremljeno i čeka se samo da Vlada RH, MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I EU FONDOVA RASPIŠE NATJEČAJ DA IH MOŽEMO KANDIDIRATI APLICIRATI. Vrijednost potrebne dokumentacije i projekata, elaborata zaštite okoliša i dr. za ova dva objekta komunalne infrastrukture je oko milion kuna.

Načelnik Ivica Sopek ing. građ.

Prijašnje vijesti

DJETEŠCE NAM SE RODILO

tounj

7. Božićni koncert KUD-a Tounjčica

tounj

Kalendari odvoza za područje Općine Tounj za 2023.god.

tounj
Skip to content