NASTAVAK IZGRADNJE NOGOSTUPA U NASELJU ZDENAC UZ DRŽAVNU CESTU D-23 (JOZEFINA)

Vijesti

Nastavak izgradnje nogostupa, oborinske odvodnje i ulične rasvjete u punom je tijeku na lokaciji Tounjskog mosta i djela naselja Zdenac u Matešićima.

Ugovorena vrijednost radova temeljem postupka javne nabave iznosi bruto 2.642.453,75 kuna i ukupno je do sada obavljeno radova u iznosu 1.570.024,55 kuna bez rotora kojeg su financirale Hrvatske ceste u iznosu oko 1.100.000,00 kn. Nakon ove dionice nastavlja se odmah izgradnja od rotora kuće Mirka Ljubanović do općinske ceste kroz Suvaj, prema groblju. I ova dionica biti će u potpunosti izgrađena i spremna za tehnički pregled zajedno sa rotorom.

Ostaje još nekih 400 m do kuće Pleš Josipa odnosno do završetka naselja Zdenac. Radove izvodi tvrtka iz DUGA RESE „MEŽNAR“ Građevinske usluge a nadzor tvrtka GIM GRAĐENJE iz Zagreba i podugovaratelj- kooperant tvrtka OBRT MOGUŠ Senjska 25 JOSIPDOL.

U sklopu nogostupa opločit će se i vidikovac kod Tounjskog mosta postaviti nove klupe za sjedenje i ostala komunalno urbana oprema. Naš Tounj postaje sve ljepši i privlačniji za turiste i prolaznike koji ponekad ostaju bez daha sa velikim promjenama i tako da bi sebe moju malenkost rađe potpisao sa graditeljem Tounja a ne načelnikom Tounja.

Uskoro nastavljamo sa izgradnjom novih metara šetnica do špilja i kanjona naše ispjevane balade o rijeci Tounjčici a ne dirajući prirodu i okoliš.

Ivica Sopek ing. građ.

Prijašnje vijesti

Nastavak radova na poučnoj stazi Tounjčica – Tounjska spilja

tounj

OBAVIJEST O ČIPIRANJU SPREMNIKA ZA MIJEŠANI KOMUNALNI OTPAD NA PODRUČJU OPĆINE TOUNJ

tounj

Ishodovana potvrda glavnog projekta

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content