Završenja gradnja vodovoda treće dionice

Vijesti
ZDENAC BRLETIĆI A PREMA KUKAČI I KAMENICI
DSC08779Poštovani mještani općine Tounj završena je i treća dionica općinskog vodovoda Zdenac – Brletići. U zadnje 4 godine izgradili smo općinskog vodovoda od auto- puta Gornje Dubrave- Gerovo- Zdenac – Brletići preko 17 kilometara.
 Ovo je jedan od najvećih projekata u povijesti općine Tounj i sljedećih tjedana obavit će se primopredaja i tehnički pregled vodovoda. Tlačna proba je prema propisima i kvaliteta vode zdrastveno je ispravna i svi mještani mogu se priključiti na vodovod bez obzira dali imaju građevinsku dozvolu ili ne za objekat. S obzirom da smo uspjeli ishodovati građevinsku dozvolu za Kukaču i Kamenicu na godinu  planiramo spojiti najmanje jedno, a možda oba naselja ukoliko nas bude financijski pratila država i EU fondovi.

Vjerujem da će Vas razveseliti da općini Tounj nemorate više plaćati priključak i sve oko dogovora za spajanje na vodovod i plaćanja troškova dogovarate u Ogulinu sa tvrtkom Vodovod i kanalizacija d.o.o. Općina Tounj i moja malenkost kao načelnik činimo sve kako bi šta jeftinije i čim prije svaka obitelj dobila pitku vodu u čitavoj općini.

Vjerujemo da će te doći na otvorenje ove dionice o čemu ćemo Vas obavijestiti.

Lijepi pozdrav svim mještanima općine Tounj i onima koji se tako osjećaju ma gdje bili i vratite se u naš sve ljepši izgrađeniji i bolji Tounj.

Kamenolom radi punom parom i mnogi ljudi iz Tounja vratili su se na svoja stara radna  mjesta i vremenom će se zaposlenost povećavati povećavanjem tržišta koje smo zbog propasti IGM izgubili.

Općinski načelnik Ivica Sopek

 

 

->završno_izvješće – Tounj(download doc)

->Izjava_izvodjača_TOUNJ_nova(download pdf) ->Stara izjava izvođača je doživjela neke nadopune prema traženju nadzornog inženjera te se dostavlja nova.

Prijašnje vijesti

Obavljen interni tehnički pregled izgrađenog rotora

tounj

Općina Tounj dobila priznanje za transparentnost općinskog proračuna

tounj

Darovanje zemljišta općini Tounj

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content