Završenja gradnja vodovoda treće dionice

Vijesti
ZDENAC BRLETIĆI A PREMA KUKAČI I KAMENICI
DSC08779Poštovani mještani općine Tounj završena je i treća dionica općinskog vodovoda Zdenac – Brletići. U zadnje 4 godine izgradili smo općinskog vodovoda od auto- puta Gornje Dubrave- Gerovo- Zdenac – Brletići preko 17 kilometara.
 Ovo je jedan od najvećih projekata u povijesti općine Tounj i sljedećih tjedana obavit će se primopredaja i tehnički pregled vodovoda. Tlačna proba je prema propisima i kvaliteta vode zdrastveno je ispravna i svi mještani mogu se priključiti na vodovod bez obzira dali imaju građevinsku dozvolu ili ne za objekat. S obzirom da smo uspjeli ishodovati građevinsku dozvolu za Kukaču i Kamenicu na godinu  planiramo spojiti najmanje jedno, a možda oba naselja ukoliko nas bude financijski pratila država i EU fondovi.

Vjerujem da će Vas razveseliti da općini Tounj nemorate više plaćati priključak i sve oko dogovora za spajanje na vodovod i plaćanja troškova dogovarate u Ogulinu sa tvrtkom Vodovod i kanalizacija d.o.o. Općina Tounj i moja malenkost kao načelnik činimo sve kako bi šta jeftinije i čim prije svaka obitelj dobila pitku vodu u čitavoj općini.

Vjerujemo da će te doći na otvorenje ove dionice o čemu ćemo Vas obavijestiti.

Lijepi pozdrav svim mještanima općine Tounj i onima koji se tako osjećaju ma gdje bili i vratite se u naš sve ljepši izgrađeniji i bolji Tounj.

Kamenolom radi punom parom i mnogi ljudi iz Tounja vratili su se na svoja stara radna  mjesta i vremenom će se zaposlenost povećavati povećavanjem tržišta koje smo zbog propasti IGM izgubili.

Općinski načelnik Ivica Sopek

 

 

->završno_izvješće – Tounj(download doc)

->Izjava_izvodjača_TOUNJ_nova(download pdf) ->Stara izjava izvođača je doživjela neke nadopune prema traženju nadzornog inženjera te se dostavlja nova.

Prijašnje vijesti

Općina Tounj – partner u projektu Gimnazije Bernardina Frankopana „Svi za jednog, jedan za sve“

tounj

Gradnja dječjeg igrališta u naselju Zdenac kod vatrogasnog doma u punom je tijeku

tounj

Anketni listić za dječji vrtić u općini Tounj

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content