Završeni radovi na izgradnji pješačkog hodnika uz državnu cestu D23 u naselju Zdenac uz financiranje Ministarstva regionalnalog razvoja i fondova Europske unije 70% i 30% iz proračuna Općine Tounj

Vijesti

Završeni radovi na izgradnji pješačkog hodnika, postavljanje ulične rasvjete u naselju Zdenac u dužini od 120 metara. Radove je izvodila tvrtka Rudar d.o.o., Tounj a vrijednost radova je 288 086,84 kn. Radovi su rađeni u sklopu projekta izgradnja nogostupa, rotora i dvije autobusne stanice prema građevinskoj dozvoli i do završetka porjekta ostalo je cca. 500 metara da bi se nakon toga dobila uporabna dozvola za kompletan projekat i investiciju vrijednu od 7.500.000,00 kn.

Isto tako ovih dana završeno je označavanje horizontalne prometne signalizacije u centru Općine Tounj i u naselju Zdenac na obilježavanju pješačkih hodnika koje je izvršila Ceste Karlovac u vrijednosti od 15.000,00 kn. Također su završeni zemljani i građevinski radovi na proširenju parkirališta na općinskom grolju te je postavljena nova ograda (30 metara) s obzirom na nadolazeći blagdan Svih svetih.

Nakon blagdana Svih svetih planira se ugradnja asfalta u naselju Kamenica Skradnička, Kukača i Brletići sa naglaskom na sanaciju uništenog asfalta prilikom kopanja Vodovoda i priključenja na vodovod fizičkih osoba mještana ovih triju naselja. Radovi su ugovorni sa tvrtkom Rudar d.o.o. te se nadamo lijepom vremenu da se prije zime realizira ovaj projekt a sredstva će biti osigurana u proračunu Općine Tounj u iznosu od oko 350.000,00kn.

Ivica Sopek, ing. građ.

Prijašnje vijesti

Pješački hodnici, rasvjeta i rotor u završnoj fazi

tounj

ZAPOČELI VELIKI KOMUNALNI INFRASTRUKTURNI RADOVI U VEĆINI NASELJA OPĆINE TOUNJ

tounj

Smanjene naknade dužnosnicima i službenicima Općine Tounj do 20 %

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content