Sastanak sa županicom Martinom Furdek Hajdin i dožupanicom Vesnom Hajasan-Dolinar

Vijesti

Dana 21.09.2020. godine u 14:00 sati u uredu župana Karlovačke županije županica, dožupanica na čelu sa gospođom Martinom Furdek Hajdin koja mjenja župana Karlovačke županije i u prisustvu dožupanice gospođe Vesne Hajsan-Dolinar primili su načelnika Općine Tounj vezano uz problematiku izgradnje komunalne infrastrukture.

Najviše se raspravljao o problematici uređenja županijskih cesta, a posebno na uređenju raskržja između državne ceste D23 i županijske ceste Kukača-Kamenica-Slunj koji bi ubrzo trebao ići u realizaciju, nadalje razgovaralo se i o sufinanciranju zajedničkog projekta županijske ceste 3220 i općinske nerazvrstane ceste prema Tounjskom mostu sa ulicom Linije gdje je napravljna kompletna projekta dokumentacija vezana u ležeći rotor, nogostupe i postavljanje led rasvjete. Zatim se je dotaklo uređenja i ostalih županijskih cesta prema Tounjskom Potoku te prema naselju Rebrovići.

Tema sastanka bila je i nastavak uređenja Područne škole ˝Lucije Capan˝, Tounj sa težištem na energetski učinkovitom fasadom koja bi se trebala izgraditi iduće godine. Na sastanku doteklo se i tematika realizacije oko izgradnje Programa raspolaganjem poljoprivrednim zemljištem te problematika vezana uz zubnu ordinaciju i ordinaciju obiteljske medicine na području Općine Tounj.

Razgovor je bio konstruktivan, gdje je dogovoreno između načelnika, županice i dožupanice da će se svi problemi razrješiti se u tekućem razdoblju do kraja iduće godine.

Općinski načelnik
Ivica Sopek

Prijašnje vijesti

Svečano obilježena 82. godišnjica Općine Tounj i dan Župe Sv. Ivan Krstitelj

tounj

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Karlovačka županija financiraju projekte KUD-a „Tounjčica“

tounj

Završeni radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta u Općini Tounj financirani fondovima Europske unije

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content