ZAVRŠENI U POTPUNOSTI RADOVI NA IZGRADNJI NOGOSTUPA, ODVODNJI OBORINSKIH VODA I POSTAVLJANJU ENERGETSKI UČINKOVITE I EKOLOŠKE RASVJETE PREMA GRAĐEVINSKOJ DOZVOLI UZ DRŽAVNU CESTU D-23 JOZEFINA.

Vijesti

Završeni građevinski radovi i pušteno u upotrebu novih dvjestotinjak metara nogostupa, ulične rasvjete, postavljanju slivnika i odvodnji oborinskih površinskih voda uz odmorište Tounjski most i uređeno novo prvo Biciklističko odmorište u općini Tounj u sklopu projekta.

Radove je izvodila tvrtka Mežnar iz Duga Rese zatim kooperant tvrtka Moguš iz Josipdola a nadzor tvrtka GIM GRAĐENJE iz Zagreba.

Hrvatske ceste su postavile novi asfaltni tepih preko čitavog kolnika i novu horizontalnu prometnu signalizaciju. Ukupna vrijednost svih radova iznosila je cca 550.000,00 kn. Ovim turističkim, infrastrukturnim projektom sama lokacija postala je privlačna sve više domaćim i stranim turistima koji sve više posjećuju ovu turističku atrakciju Tounjski most i potpuno uređenu destinaciju u općini Tounj i Karlovačkoj županiji. U postupku je nabava nove komunalno urbane opreme za Biciklističko odmorište i turističke signalizacije.

Načelnik Ivica Sopek

Prijašnje vijesti

DOBIVENA UPORABNA DOZVOLA ZA OPĆINSKI VODOVOD BRLETIĆI- KUKAČA- KAMENICA I MJEŠTANI SE MOGU POČETI PRIKLJUČIVATI NA NOVOIZGRAĐENI VODOVOD FINANCIRAN SREDSTVIMA EU FONDOVA

tounj

Priprema se uređenje Područne škole Tounj

tounj

Evo i nas u školskim klupama…

tounj
Skip to content