ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI KRIŽANJA DIJELA ŽC 3256 I SPOJA NA DC 23 (JOZEFINA ) U DIJELU NASELJA KUKAČA PREMA KAMENICI I SLUNJU

Vijesti

Tvrtka Rudar d.o.o Tounj završila je građevinske radove ma modernizaciji križanja sa novom uličnom rasvjetom. Ovim projektom poboljšani su prometni uvjeti i sigurnost prometa jedne od najprometnijih županijskih cesta u našoj županiji sa najkraćim putem do Plitvičkih jezera.

Vrijednost projekta je oko 1.000.000, 00 kn sa PDV- om kojeg je u potpunosti financirala Županijska uprava za ceste Karlovac prema projektu i nadzoru Dinka Stopića dipl. ing. građ.

U ovoj godini planira se još proširenje i asfaltiranje iste ceste prema Kukači i u planu je i modernizacija- proširenje kompletne ceste do Slunja. Radi se na projektnoj dokumentaciji. Modernizacija ove ceste imati će pozitivan učinak na razvoj naše općine u gospodarskom smislu, a posebno u turizmu koji se u našoj općini razvija sve više čime se povećava i proračun općine Tounj i veći standard naših stanovnika.

Načelnik Ivica Sopek ing.građ.

Prijašnje vijesti

Otvoreno savjetovanje o donošenju Strategiju razvoja turizma Općine Tounj

tounj

Izgradnja vodovoda za Kukaču i Kamenicu na temelju postupka javne nabave dobila najpovoljnijeg izvođača radova

tounj

III. revija narodnih nošnji Bilogore i Hrvatske 2014.

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content