VAŽNA OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE TOUNJ I VLASNICIMA VIKENDICA I KUĆA ZA ODMOR

Obavijesti,ankete

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI OPĆINE TOUNJ I SVI OSTALI VLASNICI KUĆA, VIKENDICA, SVI OBVEZNICI PLAĆANJA ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA DA ČE DANA 21.06.2019. U VREMENU OD 8-16 SATI NA LOKACIJI VATROGASNOG DOMA BITI POSTAVLJENO MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE ZA SVE  KORISNIKE ODLAGANJA OTPADA KAO ŠTO SU:

KISELINE, OTAPALA,LUŽINE,FOTOGRAFSKE KEMIKALIJE, PESTICIDI, OTPAD KOJI SADRŽI ŽIVU, ULJA,MASTI. BATERIJE I AKUMULATORI,ODBAČENA ELEKTRIČNA I ELEKTRONSKA OPREMA, DRVO KOJE SADRŽI OPASNE TVARI, CITOKSICI I CITOSTATICI, PAPIR KARTON, AMBALAŽA OD METALA METALI, STAKLENA AMBALAŽA, STAKLO, PLASTIKA  I AMBALAŽA OD PLASTIKE, ODJEĆA TEKSTIL, BOJE – LAKOVI, JESTIVA ULJA I MASTI, LJEPILA I SMOLE, DETERDŽENTI, LJEKOVI , FILTERI ZA ULJE I  OSTALI OPASAN  U SKLADU SA ZAKONOM O ODLAGANJU OTPADA U MOBILNA RECIKLAŽNA DVORIŠTA.

MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE POSTAVIT ĆE KONCESIONAR EKO FLOR PLUS SA OVLAŠTENIM  SVOJIM DJELATNIKOM ! 

SAČUVAJMO OKOLIŠ NAŠE OPĆINE ZA NOVE GENERACIJE I BUDIMO PRIMJER SVIMA DA SE  NE BACA OPASNI OTPAD OKOLO PO ŠUMAMA I DRAGAMA JER NA KRAJU MI MJEŠTANI PLAĆAMO  TAJ NEMAR I UNIŠTAVAMO BUDUĆNOST NAŠIM POTOMCIMA TROVAJUĆI OKOLIŠ (VODU, ZEMLJU,ZRAK ).

Načelnik Ivica Sopek ing. građ

Prijašnje vijesti

OBAVIJEST O TEHNIČKOM PREGLEDU TRAKTORA NA TERENU

tounj

Obavijest o podnošenju prijave štete od elementarne nepogode izazvane ledenom kišom, poledicom i ledom

tounj

POZIV

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content