Glavni tounjski trg uskoro u novom ruhu

Obavijesti,anketeVijesti

Općinski trg u središtu Tounja sve više mijenja svoj izgled – radovi su se ozbiljno zahuktali i elementi jedan za drugim postaju cjelina.

Ovaj veliki projekt potpuno će izmijeniti nekadašnji imidž glavnog tounjskog trga. Građani će uskoro moći uživati na novom ”in-mjestu” naše općine. Trg će osvanuti u novom ruhu i dobiti jedan sasvim drugačiji, mogli bismo reći, pravi europski štih.

Novitet u arhitektonskom konceptu centra Tounja su rubnjaci i betonske kocke na nogostupima te moderni sustav rasvjete koncipiran od ekoloških svjetiljki koje štede energiju al ii novac. Uređenje trga u stopu prate i ostali renovacijski radovi u okviru komunalne infrastrukture – izgradnja nogostupa i rotora uz državnu cestu D-23 i županijsku cestu u dužini od 1.100 m te završetak izgradnje, odnosno sanacije vodovoda.

Podsjetimo da je Tounj već ranije dobio neformalnu titulu općine s najviše pripremljenih projekata u Karlovačkoj županiji. Investicija ovog kalibra za svaku je pohvalu i s njom se povezuju velika očekivanja. Rezultat će sasvim sigurno opravdati ulaganja jer ovakvo nešto u suvremeno doba predstavlja nužnost – nije li ljepše živjeti u skladno i kreativno uređenoj sredini?

Tounj ponosno kroči prema potpuno novom imidžu – modernizacija svih segmenata općine u punom je zamahu i moramo priznati da s nestrpljenjem očekujemo konačnu sliku ”europskog Tounja”.

 

Uskoro i slike….

 

Prijašnje vijesti

RADOVI NA OGRADI OPĆINSKOG GROBLJA U TOUNJU U PUNOM ZAMAHU

tounj

Postavljen video nadzor na općinskom groblju Tounj ( Stop lopovima! )

tounj

Valentinovo je!

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content