Glavni tounjski trg uskoro u novom ruhu

Važne vijesti Vijesti

Općinski trg u središtu Tounja sve više mijenja svoj izgled – radovi su se ozbiljno zahuktali i elementi jedan za drugim postaju cjelina.

Ovaj veliki projekt potpuno će izmijeniti nekadašnji imidž glavnog tounjskog trga. Građani će uskoro moći uživati na novom ”in-mjestu” naše općine. Trg će osvanuti u novom ruhu i dobiti jedan sasvim drugačiji, mogli bismo reći, pravi europski štih.

Novitet u arhitektonskom konceptu centra Tounja su rubnjaci i betonske kocke na nogostupima te moderni sustav rasvjete koncipiran od ekoloških svjetiljki koje štede energiju al ii novac. Uređenje trga u stopu prate i ostali renovacijski radovi u okviru komunalne infrastrukture – izgradnja nogostupa i rotora uz državnu cestu D-23 i županijsku cestu u dužini od 1.100 m te završetak izgradnje, odnosno sanacije vodovoda.

Podsjetimo da je Tounj već ranije dobio neformalnu titulu općine s najviše pripremljenih projekata u Karlovačkoj županiji. Investicija ovog kalibra za svaku je pohvalu i s njom se povezuju velika očekivanja. Rezultat će sasvim sigurno opravdati ulaganja jer ovakvo nešto u suvremeno doba predstavlja nužnost – nije li ljepše živjeti u skladno i kreativno uređenoj sredini?

Tounj ponosno kroči prema potpuno novom imidžu – modernizacija svih segmenata općine u punom je zamahu i moramo priznati da s nestrpljenjem očekujemo konačnu sliku ”europskog Tounja”.

 

Uskoro i slike….

 

Prijašnje vijesti

Javni radovi i stručno osposobljavanje u općini Tounj

tounj

Počeli su radovi na izgradnji nogostupa, Energetski učinkovite, ekološke rasvjete i rotora na državnoj cesti D-23 ( Jozefina ) i Županijskoj cesti Ž-3220

tounj

NASIPANE I ASFALTIRANE LOKALNE CESTE U NASELJIMA GEROVO TOUNJSKO, REBROVIĆI , ZDENAC I POKRPANE CESTE ZA BRLETIĆE- CAPANE I REBROVIĆE, SELIŠĆE

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content