Uređenje zgrade vatrogasnog doma u Zdencu i okoliša

Vijesti

dom (Kopiraj)Ovih dana intenzivno se radi na uređenju okoliša oko vatrogasnog doma u Zdencu  zahvaljujući zaposlenima na javnim radovima i vatrogascima koji će sanirati dotrajalu AB ploču i betonirati novu te postaviti izolaciju sa okapnicom kako bi se objekat sačuvao od daljnjeg propadanja. Općina je dom kupila od bivšeg IGM – Tounj, legalizirala i platila kaznu za nelegalnu gradnju još u bivšem sistemu u iznosu od 32.000,00 kn.

Namjera je izraditi i urediti u potpunost vatrogasni dom a iznad starački dom. Do kraja godine urediti okoliš i postaviti dječje igralište- park- šetnicu u  vrijednosti do 70. 000,00 kn preko Eu fondova i fonda za zaštitu okoliša. Na uređenju okoliša zemljanih radova i betoniranja rade dvije domaće tvrtke: MATECOMMERC I PLEŠCOMMERC.

 

Zdom1 (Kopiraj)ahvaljujem Vatrogascima na brojnim radnim akcijama i uređenju svog doma. Općina je nabavila novu opremu vatrogasnu opremu u vrijednosti 29.206,25 kn a vrijednost radova na sanaciji krova AB ploče, žbukanja zidova u iznosu od oko 35.000,00 kn i biće ovo rekordno ulaganje u povijesti do sada u DVD TOUNJ jer se radi dokumentacija za nabavu još nove opreme, nove cisterne, kombi vozila i dr. preko EU fondova.

 

Općinski načelnik Ivica Sopek

Prijašnje vijesti

EUROPSKI PROJEKTI MJERE 07 NERAZVRSTANE CESTE OPĆINE TOUNJ U PUNOM SU ZAMAHU I POČINJE IZGRADNJA OPĆINSKOG VODOVODA BRLETIĆI- KUKAČA –KAMENICA

tounj

POLA STOLJEĆA DJELOVANJA KUD-a „TOUNJČICA“

tounj

Limarski radovi na krovu župne crkve Sv. Ivan Krstitelj u Tounju

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content