Smanjene naknade dužnosnicima i službenicima Općine Tounj do 20 %

Vijesti

DSCF8321Za sedmi mjesec (srpanj )  i nadalje naknade dužnosnika i plaće djelatnika općine biti će umanjene u bruttu  za:

  • OPĆINSKI NAČELNIK  20 %
  • OPĆINSKI VJEĆNICI    15 %
  • PREDSJEDNIK VIJEĆA 10%
  • POTPREDSJEDNIK VIJEĆA 10%
  • DJELATNICI 5- 10%

Ova Odluka donijeta je na 07. sjednici općinskog vijeća 20. Svibnja 2014. na prijedlog i Zahtjev općinskog načelnika ing. Ivice Sopek a pod predsjedanjem novog predsjednika vijeća Nikole Katića. Vijećnici HSP dr. AS Vesna Kovačević, Nikola Katić, Marko Suknaić i nezavisni Dijana Brletić, Katarina Pribanić te vijećnica HSS Josipa Rendulić  prihvatili su taj prijedlog jednoglasno kako bi se u ovim teškim vremenima krize solidalizirali sa mještanima općine Tounj.  Vjećnici HDZ-a Nikola Brletić, Nikola Fumić, Marija Meašić i Goran Capan HSP napustili su sjednicu očito ne slažući se sa mjerama smanjenja i drugim potezima izvršne vlasti općine Tounj i većine vijećnika u općinskom vijeću.

Važno je napomenuti da ova izvršna vlast već u više navrata smanjivala naknade dužnosnicima i djelatnicima i da smo ostali bez pročelnika i da smo općina sa malim brojem zaposlenih u odnosu na druge (  bez komunalnog redara ) i da nastojimo preživjeti na vlastitim leđima u ovim teškim gospodarskim uvjetima a da se usluga mještanima ne smanjuje nego dapače postaje još i bolja.

Prijašnje vijesti

Kipovo

tounj

Obilježen dan Općine Tounj

tounj

Obavijest o podnošenju prijave štete od elementarne nepogode izazvane ledenom kišom, poledicom i ledom

tounj
Skip to content