Poziv na svečanost 24.06.2012.

OpćinaVijesti

POŠTOVANE NAŠE TOUNJKE I TOUNJCI!

POVODOM DANA OPĆINE TOUNJ 24.06.2012. I DANA ŽUPE  SV. IVAN KRSTITELJ, TE DANA DRŽAVNOSTI 25.LIPNJA UPUČUJEMO VAM NAJISKRENIJE ČESTITKE.

ŽELJELI BI ZAJEDNO SA VAMA ULOŽITI NAPORE U DALJNJI RAZVOJ NAŠE OPĆINE, ŽUPE I LIJEPE NAM NAŠE DOMOVINE, DA DOPRINESEMO LJEPŠEM I UGODNIJEM ŽIVLJENJU I BLAGOSTANJU.

RADUJE NAS ŠTO JE DOSADAŠNJA SURADNJA VIŠE NEGO DOBRA I U POSLJEDNJE VRIJEME SVE JE DINAMIČNIJA ŠTO STE POTVRDILI NA MNOGIM RADNIM AKCIJAMA OKO UREĐENJA OKOLIŠA I SPOMENIKA KULTURE NA PODRUČJU NAŠE OPĆINE. OČEKUJEMO VAŠU POMOĆ I DALJE I UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEMO!

ŽELIMO SVIMA DOBRO ZDRAVLJE I UGODNO DRUŽENJE NA DAN OPĆINE TOUNJ, TE VAS POZIVAMO DA U ŠTO VEĆEM BROJU UVELIČATE OPĆINSKO SLAVLJE.

VELIKA NAM JE ČAST DA VAM U SVOJE OSOBNO IME, OPĆINSKIH VIJEĆNIKA, DJELATNIKA OPĆINE TOUNJ MOŽEMO UPUTITI LIJEPE POZDRAVE S IZRAZIMA NAJDUBLJEG POŠTOVANJA.

 

OPĆINSKI NAČELNIK : ing. IVICA SOPEK

ZAMJENIK OPĆINSKOG NAČELNIKA: KLAUDIO GOČEN

[button link=”http://www.tounj.hr/wp-content/uploads/2012/06/Plakat-A2-2012-Dan-Opcine-Tounj1-copy.jpg” color=”silver” newwindow=”yes”] PLAKAT – POZIV[/button]

Prijašnje vijesti

PROJEKTI U REALIZACIJI EU FONDOVA U OPĆINI TOUNJ

tounj

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU o Nacrtu prijedloga Proračuna Općine Tounj za 2024. godinu

tounj

Završeni radovi na izgradnji pješačkog hodnika uz državnu cestu D23 u naselju Zdenac uz financiranje Ministarstva regionalnalog razvoja i fondova Europske unije 70% i 30% iz proračuna Općine Tounj

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content