Počeli su radovi na izgradnji nogostupa, Energetski učinkovite, ekološke rasvjete i rotora na državnoj cesti D-23 ( Jozefina ) i Županijskoj cesti Ž-3220

Vijesti
20141031_124205Lijepo  vrijeme ovih dana ide u prilog velikim radovima u Općini Tounj, naselju Zdenac na izgradnji komunalne infrastrukture i sigurnosti prometa a pogotovo pješaka, djece koja idu u školu. Nadamo se da će vrijeme potrajati i radovi biti završeni u roku i do kraja ove godine.
Uz građevinske radove mijenjaju se i stare vodovodne cijevi i postavljaju novi priključci u području građevinskog zahvata.
Zahvaljujemo se mještanima koji su u granici građevinskog zahvata pristali na izgradnju novih nogostupa i malim dijelom na svojem zemljištu uz pristupačne uvjete da bi svima bilo ljepše i sigurnije.
20141028_085630 (Kopiraj)Radove izvodi tvrtka Rudar d.o.o. Tounj a investitor su Hrvatske ceste d.o.o.  Općina Tounj je financirala projektnu dokumentaciju, dobila  sve potrebite dozvole,  riješila imovinsko pravne odnose i sveukupna vrijednost ovog projekta do sada je cca, 5.000,000,00 kuna i jedan je od većih projekata u našoj općini pa i trenutno u Karlovačkoj županiji na razini lokalnih samouprava – općina.
Ukupna vrijednost čitavog zahvata je oko 8.000.000,00 kn i treću fazu najskuplju kandidirat ćemo na EU FONDOVE početkom 2015. godine a radi se o trećoj fazi do zadnje kuće u naselju Zdenac uz D-23 prema Karlovcu od rotora Zdenac i nakon toga možemo obaviti tehnički pregled i zatražiti uporabnu dozvolu.
Općinski načelnik općine Tounj

Prijašnje vijesti

Čiščenje komunalnog otpada Kamenica- Jurećkini

tounj

Prvi snjeg u okićenom Tounju

tounj

Evo i nas u školskim klupama…

tounj

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content