ANKETA

Obavijesti,anketeVijesti

Životni uvjeti i prilike za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske – Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske

Radna skupina za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske provodi anketno istraživanje “Životni uvjeti i prilike za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske”.

Cilj je ispitati mišljenje i stavove mladih u dobi od 18 do 30 godina vezano uz životne uvjete i prilike mladih u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske, s naglaskom na kvalitetu života, migracijske namjere i razvojne perspektive ruralnih i udaljenih područja.

Rezultati istraživanje koristit će se u svrhu rada Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske u razvoju javnih politika za mlade.

Anketnom upitniku mogu pristupiti mladi u dobi od 18 do 30 godina koji imaju prebivalište u ruralnim i udaljenim područjima. Stoga anketni upitnik nije namijenjen mladima čije je prebivalište u gradskim naseljima te Vas zbog toga molimo da pažljivo čitate 9. pitanje.

Anketni upitnik je anoniman. Potrebno vrijeme ispunjavanja je od 8 do 10 minuta.

Poveznica za pristup se nalazi ovdje: https://forms.gle/jDLSWLm5zZwwyS8GA

Prijašnje vijesti

U SAMOM CENTRU OPĆINE OTVOREN NOVI UGOSTITELJSKI OBJEKT CAFFE BAR ŠPILJA

tounj

Dva dana slavlja i zabave u općini Tounj povodom Dana općine Tounj i Dana župe Sv. Ivan Krstitelj

tounj

Postavljene solarne led rasvjete i obavjesna prometna signalizacija

tounj
Skip to content