Potpora općinskom načelniku

0
389

UDRUGA HRVATSKI BRANITELJI KAMENICA 91.
Tounj , Kamenica Skradnička , Kamenica 55

OPĆINA TOUNJ
OPĆINSKI NAČELNIK
Ivica Sopek, ing. drđ.
Tounj, Linije 3/B

Predmet ; potpora radu općinskom Načelniku, Općine Tounj

Poštovani cijeneći vaše dosadašnje rezultate koji su više nego dobri a to potvrđuje novi demokratski izborni četvero godišnji mandat kao institucije izvršne vlasti u našoj općini dajemo Vam svaku potporu za dobrobit naših nještana, stanovnika Općine Tounj. Bez obzira što smo nestranačka udruga, mišljenja smo da barem poslije izbornih seoskih karavana, mesa i kobasica , možemo i smijemo javno reći, napisati što mislimo o radu Općinskog načlnika kojeg po tko zna koji put zlonamjerno i nepotrebno određeni broj loših političara blokiraju na štetu svojeg i našeg biračkog tijela, žele zakomlicirati čistu izbornu i svaku drugu zakonom propisanu demokratsku poziciju i izbornu pobjedu našeg i to iz tehničkog inžinjeringa tzv. opozicije. Naše je mišljenje slijedeće; Vode, vode pitke nam treba.

Ma ponukla nas je informacija da odrećeni općinski dužnosnici bivše vlasti, stranke koja je dobrano opljačkala svoj Hrvatski Narod od svih problema traže od općine da im uredi kancelarije i neke njima znane kabinete. To je ne snošljivo i neprimjereno situaciji u kojoj hrvatski Narod uopće živi a poglavito u našoj Općini Tounj. Traže oni koji su oteto od općine i naroda dobili od te iste, isto, istoj prodali, šatofljine napunili. Mlate praznu slamu po radio Mrežnici i drugdje a indirektno vođeni po vječitoj sivoj emineciji predsjednika u sjeni, uzavrele, ljekovite vode, dobiti u drugoj lokalnoj jedinici, plaćene, brigu vode tobože u svojoj i za svoj ulici Zdencu kojeg su dugo, dugo i besćutno trovali, propali i napustili.

Prozivaju nas da dajemo kao udruga potporu seljacima i selu. Da dajemo, jer koje božje blagodati od sela tounjskoga , sira ima, trešanja, jabuka pa i hvala bogu opet i industrijskog kamena .
Da protiv smo tzv. naših „karlovčana“ da iz daljine i na daljinski ometaju razvoj i formiranje zakonodavne vlasti u našoj općini motivirani sotonskim naumima i djelima.

Naš kolega Hrvatski branitelj nisu nam se u dosta navrata svidjele njegove metode komunikacije s ljudima nisu nam bile prihvatljive, ali to je naš Hrvatski branitelj, sela našega prijatelj, koji umalo iskrvari i ne samo tada i ondje 1991. nego i kasnije.
Puno dade i pokaza kako voli svoju zemlju, svoju općinu i našu Kamenicu. Loše Mu izborno i drugačije uzvratiše, ne uzeše ruku božju, dara od boga da ovdje kod nas saživi istinska politička i razvojna sloga.

Točno jest da je to demokratsko opoziciono izborno pravo ali sada poslije njega, općinski, naš načelnik svima treba pa i njima tounjcima i kameničanima, da treba se i mora poštovati izborna većina i volja, naroda svojega. Čudno da opet idemo (idu) dalje, pa neka , pravda njegova i naša ih čeka a na kraju poanta svega je slijedeća.; što je to pjesnik htio reći ?

Sramite se tko vas i kako u propast vodi, hrvatski branitelji nisu na izbore išli a nudili se i mogli jesu. Sada traže od seljaka svojih i nezavisnih naših da se zajedno svrstaju uz Narod svoj u blagodati naše. Čisto sumnjamo da bi drugačije bilo bolje.

Poštovani, izvolite primiti naše izraze svekolikog poštovanja !

U Tounju, Kamenici,
25. kolovoza 2013. god.

Predsjednik
UHB Kamenica 91.
Milan Krikšić

potpora načelniku(download pdf)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here