Posjet pripadnika 150-te Zagrebačke brigade HV iz Črnomerca Općini Tounj

0
1123

i darivanje knjiga Osnovnoj školi Lucija Capan Tounj

 

unnamed (Kopiraj)U nedjelju općinu Tounj posjetila je Udruga Hrvatskih Branitelja 150-te Zagrebačke brigade većinom iz naselja Črnomerca. Uz predsjednika udruge gosp. Damira Loborca bilo je prisutno i pedesetak boraca koji su u Domovinskom ratu  boravili na području općine Tounj na prvim crtama naše bojišnice.

Predsjednik Udruge Hrvatskih branitelja 150-te Zagrebačke brigade HV gosp. Damir Loborec uručio je zbirku knjiga za našu osnovnu školu i župu  Sv. Ivan Krstitelj koje su skupili pripadnici brigade. Zbirku su uručili  vd. Ravnateljici osnovne škole Josipdol  gosp. Anđelini Božičević i voditeljici osnovne škole Lucija Capan Tounj gosp. Valentini Stipetić. Nakon ugodnog druženja u uredu načelnika i sjećanja na Domovinski rat pogledao se Tounjski most i nastavilo druženje u restoranu Košare.

U ime općine Tounj kao načelnik  zahvaljujem se svim pripadnicima 150- te Zagrebačke- Črnomeračke brigade na poklonu za našu djecu koja će se tim knjigama koristiti u školi i što nisu zaboravili naš Tounj u kojem su boravili za vrijeme Domovinskog rata i ta tradicija dolaska u našu općinu i danas traje. Veliko im HVALA.

Općinski načelnik Ivica Sopek

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here